SEGRE

CUINA INICIATIVA

Jornades gastronòmiques per reivindicar la creativitat dels cuiners lleidatans

Un moment de la presentació, ahir, al Castell de Gardeny.

Un moment de la presentació, ahir, al Castell de Gardeny.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació Food & Fun Lleida ha organitzat, des d’avui i fins al proper 20 de novembre, la primera edició d’unes jornades gastronòmiques que porten el nom de l’entitat i que busquen reivindicar la creativitat dels cuiners lleidatans.

En aquesta iniciativa, que es va presentar ahir al Castell de Gardeny, es donaran cita set restaurants (Bistrot, Click Menú, Cràpula, La Casa del Vermut, L’Estel de la Mercè, 1203 i Romeu), que oferiran durant un mes menús personalitzats que tindran com a base productes de proximitat i que combinaran la cuina lleidatana i la internacional.

L’activitat és la presentació en societat de l’acabada de crear Associació Food & Fun Lleida, iniciativa d’un grup de restauradors de Lleida per promoure la innovació en la gastronomia. L’objectiu ara és incorporar més establiments i organitzar tallers, trobades culinàries o presentacions.

Però aquesta no és l’única cita gastronòmica a Ponent per als propers dies. I és que el 27 d’octubre (i no el 26, com per error informava ahir aquest diari) tindrà lloc a la Seu Vella un sopar organitzat per deu xefs per oferir plats amb productes de proximitat i reivindicar la cuina de Lleida.

tracking