SEGRE

TRADICIONS CELEBRACIÓ

Els municipis es posen a punt per Tots Sants

A Lleida el cementiri amplia horari i es reforça el bus || Tàrrega reasfalta l’accés al cementiri, entre altres millores

Obres de reasfaltatge del carrer Ferran Saperes de Tàrrega.

Obres de reasfaltatge del carrer Ferran Saperes de Tàrrega.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els municipis lleidatans ja es posen a punt per a la celebració de Tots Sants la setmana que ve. A Lleida, l’ajuntament ha ampliat, com és tradicional, l’horari del cementiri, que des d’avui i fins al proper dia 2 obre ininterrompudament des de les 9.00 fins a les 19.00 hores. A més, per facilitar l’accés al recinte, també es reforça el servei d’autobús, concretament la línia 7, que funcionarà com a dia feiner amb freqüències de pas cada 13 o 14 minuts el dissabte 28, el diumenge 29 i el dia 1, que és festiu. Aquest any s’ha traslladat el tradicional mercat de floristes, que se celebrava a Alcalde Areny. Així, les parades se situaran a la parcel·la de Copa d’Or que ocupen les firetes durant les festes. Hi seran des de divendres fins al dia de Tots Sants de 10.00 a 19.00 hores.

D’altra banda, l’ajuntament de Tàrrega va portar a terme la setmana passada la renovació del ferm de la calçada al carrer Ferran Saperes, la principal via d’accés al cementiri, que ha estat reasfaltada. Els treballs han tingut un cost total de 26.000 euros.

La necròpolis de Tàrrega ha estat objecte de diverses millores, ja que s’hi han invertit 5.000 euros per reparar teulades a la part antiga. El consistori també projecta abans de finalitzar l’any l’ampliació del recinte funerari, amb la construcció de noranta nous nínxols, la qual cosa suposarà una inversió que ascendeix a 58.000 €.

tracking