SEGRE

fires

Una parella de Mollerussa guanya els 1.000 euros de la fira De Nuvis

La pròxima edició del saló tindrà lloc del 4 al 6 de novembre

L'entrrega del premi a la parella guanyadora.

Una parella de Mollerussa guanya els 1.000 euros de la fira De NuvisFira de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Anna Camats i Raúl Butaci, parella resident a Mollerussa (el Pla d’Urgell), han rebut un taló per valor de 1.000 € corresponent al sorteig efectuat en la darrera edició del saló De Nuvis (any 2015), entre totes les parelles que s’havien de casar i van contractar un servei durant la visita al certamen. Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, ha entregat el xec.

La parella guanyadora, que es va casar el 13 d’agost passat a Bellpuig, destaca que van visitar la darrera edició de De Nuvis “seguint la recomanació d’amics que ja el coneixien” i que van contractar productes i serveis a tres o quatre expositors del saló. A més de l’alegria pel fet que “és el primer cop que ens toca alguna cosa en un sorteig”, Anna i Raúl van destacar que De Nuvis “és una fira que està molt bé, hi ha una mica de tot i ens va servir de recordatori per repassar tot el que calia fer abans i durant la boda”.

De cara a De Nuvis 2016, Fira de Lleida recorda que totes aquelles parelles que es casin i totes les persones que hagin de fer alguna celebració, i que contractin algun servei al saló, podran optar a aquest sorteig de 1.000 €. Els guanyadors hauran de destinar el premi a la compra de serveis i productes destinats a la boda o celebració entre tots els expositors presents a la fira.

La pròxima edició del saló tindrà lloc del 4 al 6 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida. L’horari del saló De Nuvis anirà de 17 a 20.30 h (divendres) i de 10.30 a 20.30 h (dissabte i diumenge).

tracking