SEGRE

CONVIVÈNCIA INICIATIVA

El Govern presenta a Lleida un procés participatiu sobre valors i civisme

Joan Santacana i Jaume Forés, ahir, a Lleida.

Joan Santacana i Jaume Forés, ahir, a Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El departament de Treball va presentar ahir a Lleida un procés participatiu sobre civisme i convivència que busca conèixer els actuals valors de la societat catalana i quins es vol canviar i tenir en un futur. “El resultat ha de ser la base per a les línies d’acció i les polítiques del Govern”, va apuntar Jaume Forés, responsable del programa de Civisme i Valors. L’acte va comptar amb Francesc Iglesias, secretari d’Afers Socials i Famílies, i amb Joan Santacana, responsable del departament a Lleida. La iniciativa compta amb trenta-vuit sessions a vint-i-set localitats que van arrancar ahir a Vic i que continuaran avui a Balaguer.

Serà a les 18.30 hores, al centre cívic del carrer Miracle. A les comarques lleidatanes també estan programades a la Seu, Tàrrega, Lleida i Vielha. L’objectiu d’aquestes sessions, en les quals està previst que participin 2.000 persones, és treballar els punts febles i forts dels valors actuals i saber quins vol la ciutadania incorporar com a base d’un nou país.

Els resultats d’aquest procés participatiu estaran al febrer i l’objectiu és iniciar a l’abril una enquesta i crear un observatori perquè, de tot plegat, se n’extregui una radiografia que es converteixi en la base de l’acció de govern.

tracking