SEGRE

FIRES

Quatre desfilades, protagonistes del saló De Nuvis

Set empreses presenten la nova col•lecció de vestits de núvia, nuvi, comunió, festa i madrina

Quatre desfilades, protagonistes del saló De Nuvis

Quatre desfilades, protagonistes del saló De Nuvis

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les desfilades a la zona de la passarel·la seran un any més el plat fort de la 18a edició de la fira De Nuvis (Saló de Serveis i Equipaments per a Celebracions), que tindrà lloc del 4 al 6 de novembre al Pavelló 4 de la Fira de Lleida. En els passis de moda, set empreses catalanes presentaran les noves col·leccions de vestits de núvia, nuvi, comunió, festa i madrina, que aniran acompanyats d’un concert de música clàssica i de la degustació de cocktails i canapès.

El dissabte 5, a les 11.30 h i a les 17.15 h, tindrà lloc la desfilada de vestits de núvia, nuvi, festa i madrina amb la participació d’Alba Minguella-l’Atelier, Blackpier, Boutique la Novia, Giacomo Mazzalli, Goumar, Lluna de Drap i Sastreria Lorenzo.  

El diumenge 6 de novembre, a les 11.30 h se celebrarà la desfilada de vestits de comunió amb la participació de Boutique la Novia i Lluna de Drap. I a les 17.15 h es podrà gaudir dels vestits de núvia, nuvi, festa i madrina amb Alba Minguella-l’Atelier, Blackpier, Boutique la Novia, Giacomo Mazzalli, Goumar, Lluna de Drap i Sastreria Lorenzo. 

Un quart d’hora abans de les desfilades, tindrà lloc a la zona vip de la primera fila un concert en directe a càrrec de LleidaClàssica, músics d’events i es faran degustacions de canapès i cocktails a càrrec de Caparrós celebracions (les places són limitades i l’accés al recinte s’estableix per ordre d’arribada). Pel que fa als tastos, el dissabte al matí es podrà fer una degustació de cervesa San Miguel 1516 i una torrada d’escalivada, anxova i oli d’oliva verge; el dissabte a la tarda, gin-tònic amb tataki de tonyina, sèsam i salsa teriyaki de cítrics; el diumenge al matí, Coca-Cola i còctel de fruites sense alcohol amb broquetes de llaminadures amb xocolata, i el diumenge a la tarda, Viña Chy de Vichy Catalán amb barquetes de pa de vidre amb pernil.   

Una cinquantena dels expositors presents al De Nuvis faran interessants promocions en serveis i productes entre els visitants del saló amb descomptes del 5 al 20% i, fins i tot, del 50%. Entre els premis que oferiran els expositors hi ha regals dels complements de la núvia o el nuvi, ampliació de serveis al banquet, xecs regal, sortejos, degustacions, etc. Destaca el sorteig d’un val de 200 euros per fer unes aliances, un viatge per a dues persones a la Riviera Maya o un creuer per la Mediterrània, un servei de wedding planner valorat en 1.300 euros, una escapada romàntica valorada en 265 euros o una sessió de fotos precasament i una caixa de fotos valorada en 350 euros.

Com cada any, hi haurà el gran sorteig De Nuvis, en què Fira de Lleida sortejarà 1.000 euros (per a l’adquisició de productes i serveis entre les empreses expositores) entre les parelles que s’hagin de casar i contractin un servei a la fira.

tracking