SEGRE

Salut

La menopausa obre les jornades sanitàries d'Alpicat

La sessió inaugural va anar a càrrec dels ginecòlegs Josep Aixalà Gelonch i Albert Cos Torrubiano

Foto de família de l'acte inaugural de les jornades sanitàries d'Alpicat.

La menopausa obre les jornades sanitàries d'AlpicatAjuntament d'Alpicat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 13a edició de les Jornades Sanitàries-Dimecres de Salut d’Alpicat es va posar en marxa aquest dimecres amb una sessió inaugural dedicada a la menopausa. Les jornades es desenvoluparan tots els dimecres del mes de novembre a les 19.00 hores a la Sala d’Actes del Casal, i inclouran xerrades i tallers a càrrec de professionals del Consultori Mèdic d’Alpicat i de reconeguts professionals del sector.

La inauguració va comptar amb la presència de Joan Gilart, alcalde d’Alpicat; Jordi Cortada, gerent territorial de la Regió Sanitària de Lleida i de la Regió Alt Pirineu i Aran, i de Carles Roca, cap del Consultori Mèdic d’Alpicat i màxim responsable de l’organització.

Tots ells van valorar molt positivament el fet que s’hagi assolit la 13a edició d’unes jornades que han estat pioneres a les nostres comarques i que compten amb una bona acceptació per part dels alpicatins i alpicatines.

En aquesta sessió inaugural es va tractar la menopausa en una sessió que va anar a càrrec de Josep Aixalà Gelonch, ginecòleg adjunt del Hospital Arnau de Vilanova i que també forma part de l’equip professional de ginecologia de l’Avantmèdic de Lleida. Una segona part de la jornada es va dedicar al sòl pèlvic (pèrdues d’orina)’, amb Albert Cos Torrubiano, ginecòleg de l’equip professional de l’Avantmèdic.

Dimecres vinent, dia 9, serà el torn per a ‘De qué enferma el corazón y qué podemos hacer para evitarlo’, amb Fernando Worner Diz, Cap de Servei de Cardiologia del Hospital Arnau de Vilanova.

Consulta el programa complet de les Jornades Sanitàries

tracking