SEGRE

GASTRONOMIA RESTAURANTS

Les Garrigues promociona la seua cuina

Des de demà i fins al 18 de desembre deu restaurants se sumen a la XXII Mostra Gastronòmica || A l’edició anterior es van servir 1.400 menús, un 10% més que el 2014

L’acte d’ahir va comptar amb la presència de diversos restauradors, que van oferir una degustació.

L’acte d’ahir va comptar amb la presència de diversos restauradors, que van oferir una degustació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cuina tradicional de les Garrigues tornarà a promocionar-se entre veïns i visitants amb la celebració de la XXII Mostra Gastronòmica, que aquest any es farà a partir de demà i fins al 18 de desembre, tots els caps de setmana i festius, en deu restaurants de la comarca. La cooperativa de Sant Isidre de les Borges va acollir ahir l’acte de presentació, amb l’assistència de restauradors, el president del consell comarcal, Antoni Villas, i l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir. Durant la seua intervenció, Villas va destacar que la mostra és “una eina més de promoció de la comarca, amb què s’expressa com pensa i com viu aquest territori, a través dels seus productes i la seua gastronomia”.

Aquest any, els organitzadors volen donar un paper encara més destacat a l’oli d’oliva verge extra, producte que representa un dels motors econòmics de la zona i que marca el paisatge i territori de la comarca. Durant l’acte de presentació es va fer, a més, la primera premsada d’oli en els molins de la cooperativa. Així mateix, els assistents van poder degustar un tast d’alguns dels plats que se serviran en el marc de la mostra. En l’edició de l’any passat, els restaurants van servir 1.400 menús, un 10% més que l’any anterior.

Aquest 2016, els restaurants que hi participen són Ca la Margarida (l’Albi), La Placeta (Arbeca), Hostal Benet (les Borges), El Sindicat (Tarrés), Masia les Garrigues (les Borges), Els Fogons de la Carme (Cervià), El Castell (la Floresta), Miravall (Juneda), La Garbinada (Granyena) i Erigard (les Borges).

tracking