SEGRE

GUIA

Bodes molt personalitzades

Les parelles busquen celebracions singulars i imaginatives en la divuitena edició de la fira DeNuvis || L’estil ‘vintage’ i els banquets tipus degustació guanyen terreny

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les parelles amb plans de boda tenen una cita aquest cap de setmana a la fira DeNuvis, el saló de serveis i equipaments per a celebracions, que acull el pavelló 4 de Fira de Lleida fins aquesta tarda. Amb 95 expositors, DeNuvis recull les últimes tendències en el món dels casaments i les celebracions. Segons els professionals del sector, els nuvis busquen esdeveniments cada vegada més personalitzats. Actualment, està guanyant terreny l’estil vintage, que combina l’estètica visual en la decoració, la diversió i la qualitat del producte. “Les parelles volen celebracions singulars, divertides i imaginatives”, van explicar ahir els responsables de Mallol Càtering. Així, sense renunciar als banquets clàssics, les últimes tendències apunten als àpats tipus degustació, amb bufets que ofereixen 25 o 30 elaboracions diferents. Fins i tot se substitueix el pastís tradicional per un bufet de postres.

Per la seua banda, Masia Farré, situada a Boldú, presenta al saló DeNuvis unes ulleres de realitat virtual que ofereixen la possibilitat de visualitzar les seues instal·lacions exteriors i interiors per estalviar desplaçaments als clients potencials. Seguint amb la tecnologia, l’associació d’empreses Blockmedia, formada per Eva Pérez, Genaro Massot Shoot Photo Factory, Jaume Sans, Josep Albert Serveto i Neus Huguet, aposta directament per les xarxes socials i retransmeten en streaming en 360º el saló DeNuvis per internet, a través d’un canal de YouTube.

Una altra tendència que cada vegada guanya més adeptes és la de contractar un wedding planner, professional que s’ocupa de tota l’organització i planificació de l’esdeveniment. A la fira exposen dos empreses representatives d’aquest sector, A Duo i La Sra. Popi. “Ens encarreguem que la festa sigui única i personalitzada al màxim, ja que cada parella té la seua pròpia història i estil”, van afirmar. I parlant d’històries, la fotògrafa Alba Pifarré ha muntat un càsting i ofereix un 50 per cent de descompte en un vídeo de casament a la parella que expliqui la seua “història de pel·lícula” més original i la pengi a Facebook o Instagram. L’horari de la fira avui és de 10.30 a 20.30 hores, amb desfilades a les 11.30 i a les 17.15 hores.

tracking