SEGRE

SALUT

Més de 150 persones caminen per Lleida contra la diabetis

Han completat dos recorreguts de 5 i 10 kilòmetres

Més de 150 persones caminen per Lleida contra la diabetis

Més de 150 persones caminen per Lleida contra la diabetis

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Més de 150 persones s’han inscrit aquest matí per participar en la caminada Anellem Lleida, organitzada per l’Associació de Diabètics de Catalunya-Lleida, l’Associació de Veïns de Balàfia i Dona Balàfia, que ha sortit des del centre cívic del barri.

Els participants han fet un escalfament previ abans de la sortida i ho han fet a ritme de zumba. El tinent d’alcalde i regidor de Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans, ha saludat organitzadors i participants, els quals han pogut triar entre dos circuits, de 5 i 10 km. Els dos grups han circulat per la rambla Corregidor Escofet, fins a arribar la part final de Pardinyes, on s’han dividit. El circuit curt s’ha dirigit cap a la plaça Font i Quer i ha girat en arribar a l’entrada de la Mitjana, per adreçar-se fins al CAP de Balàfia i retornar al punt de partida.

El circuit llarg ha fet una circumval·lació a la ciutat, que l’ha dut fins a Templers, l’avinguda Onze de Setembre i l’Arnau de Vilanova, per acabar de tancar l’anella del recorregut retornant al centre cívic de Balàfia. Els participants d’aquesta caminada solidària, que dedica els fons a la lluita contra la diabetis, han pogut gaudir d’un esmorzar en finalitzar el recorregut i han entrat en el sorteig d’una cistella de regals.

tracking