SEGRE

FESTIVALS

Els trucs de màgia prenen la Llotja

Amb tallers i espectacles en la novena edició de Lleida Tardor Màgica

Els trucs de màgia prenen la Llotja

Els trucs de màgia prenen la LlotjaLLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El teatre de la Llotja s’omple avui i demà de màgia, de trucs i d’il·lusions amb motiu de la celebració de la IX edició de Lleida Tardor Màgica. És el certamen de màgia organitzat per l’Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida (Amill) que té per objectiu atansar aquesta disciplina a tots els públics. Ho fan amb tallers pràctics, tant per a nens com per a adults, i amb diversos espectacles.

El programa d’avui ha començat al migdia amb un taller per a nens d’entre 6 i 15 anys que es repetirà demà a les 11.00 hores. A la tarda, ha estat el torn dels adults interessats en aprendre alguns trucs. “Als nens els ensenyem a fer màgia i a fabricar trucs amb objectes casolans, amb gomes, posavasos, capses de llumins, etc. perquè vegin que la màgia no és cara i que està a l’abast de tothom”, ha explicat Joan Gomis, president d’Amill.

Paral·lelament al taller s’ha celebrat una gala solidària amb la participació de Pallassos Sense Fronteres, els beneficis del qual es destinaran a l’ajuda en la crisi dels refugiats.

Aquesta nit, la Llotja acollirà l’actuació del mediàtic Jandro, conegut per les seues col·laboracions a El Hormiguero (Antena 3) i per ser campió d’Espanya de màgia còmica. Demà serà el torn del cap de cartell del certamen, l’il·lusionista Anthony Blake, considerat el millor mentalista de l’Estat, que actuarà a les 19.00 hores.

tracking