SEGRE

COMUNICACIONS

WhatsApp activa la funció de videotrucades

El servei s’anirà desplegant progressivament en els propers dies

WhatsApp activa la funció de videotrucades

WhatsApp activa la funció de videotrucades

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aplicació de missatgeria WhatsApp ha anunciat que acaba d’activar l’esperada funció de les videotrucades, un servei que s’anirà desplegant progressivament en els propers dies entre els seus més de mil milions d’usuaris.

"En els propers dies, el més de mil milions d’usuaris de WhatsApp podran realitzar videotrucades entre usuaris Android, iPhone i dispositius Windows Phone", explica l’aplicació en un comunicat.

El servei, propietat de Facebook, recorda que "la seua meta" és sempre ajudar a més persones, en la mesura possible, a comunicar-se amb els seus amics, familiars i amb qui més els interessa.

Això implica un producte simple, accessible i fàcil d’utilitzar sense importar on et trobis, afegeix.

Després de començar amb la missatgeria i els "xats" o converses de grup es van agregar les trucades, amb un sistema que funciona "en milers de combinacions entre dispositius i plataformes al voltant del món", mentre que ara s’anuncia el següent pas: la videotrucada.

"Sabem que de vegades els missatges de veu o text simplement no són suficients. No hi ha manera de reemplaçar l’emoció de veure en viu els primers passos d’un nét, o de veure el rostre d’aquella filla que estudia a l’estranger".

"Volem que aquestes funcions estiguin disponibles per a tothom, no només per als qui poden costejar-se telèfons més cars i nous, o per a aquells que viuen en països amb les millors xarxes de telefonia mòbil".

Amb el pas dels anys "hem rebut molts missatges dels nostres usuaris sol·licitant les videotrucades, i ens emociona finalment oferir aquesta capacitat al món", conclou.

tracking