SEGRE

SOLIDARITAT

El disc de La Marató, amb SEGRE de l'1 al 4 de desembre

Doble CD amb Mónica Naranjo, Nek, Edurne, Sole Giménez o Ana Belén

Un moment de la presentació, ahir, del llibre i el disc de La Marató.

Un moment de la presentació, ahir, del llibre i el disc de La Marató.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou disc de La Marató, que es podrà adquirir amb SEGRE entre l’1 i el 4 de desembre, arriba aquest any carregat de novetats. I és que l’ocasió ho mereix perquè es compleix el 25 aniversari del programa solidari de TV3, que dedicarà la pròxima edició del 18 de desembre a l’ictus i les malalties medul·lars i cerebrals. Per això, el CD, que es va presentar ahir, serà aquesta vegada doble (encara que es manté el preu habitual de 10 euros).

Un dels discs contindrà la quinzena de temes nous creats per a aquesta Marató i que compten amb una trentena d’intèrprets, entre els quals Mónica Naranjo, Nek, Edurne, Sole Giménez, Ana Belén, Joan Manuel Serrat, Ainhoa Arteta, Pablo López, Il Volo o Los Manolos. El segon CD conté una recopilació d’onze cançons d’edicions anteriors (el disc s’edita des del 2005) seleccionades per l’audiència. La Marató posarà a la venda una primera edició del disc amb 200.000 còpies.

En l’acte d’ahir també es va presentar la novena edició del llibre de La Marató, que conté en aquesta ocasió nou relats de nou escriptors (acompanyats d’il·lustracions), a més d’un text coral coordinat per Màrius Serra dels 28 presentadors que han conduït el programa. A un preu de 10 euros, es pot aconseguir a la botiga de TV3 i en punts de venda habituals.

Durant la presentació, el lleidatà Isidre Esteve, autor del relat Si estem junts som més forts, va llegir uns fragments del llibre.

tracking