SEGRE

SOCIETAT

Lleidantic tanca portes amb satisfacció general dels expositors

Lleidantic, Lleida Retro i la Trobada del Disc superen els 7.000 visitants i registren en conjunt unes 550 vendes i 240 contactes

Lleidantic tanca portes amb satisfacció general dels expositors

Lleidantic tanca portes amb satisfacció general dels expositors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La 23a edició de Lleidantic (Saló d’Antiquaris i Brocanters de Lleida), la 10a edició de Lleida Retro (Exposició de Vehicles Antics i Clàssics) i la 6a Trobada del Disc han tancat aquest diumenge les portes amb un bon nivell de satisfacció per part dels expositors i un balanç final positiu pel que fa a les vendes (unes 550) i als contactes que es poden materialitzar properament en operacions (uns 240). El triple certamen ha superat enguany els 7.000 visitants.

Pel que fa a les transaccions comercials, han predominat les de petites peces i joieria, destacant el 10% d’increment en la venda de material discogràfic (cd’s, vinils, dvd’s i llebres) respecte a l’any passat.Igualment, s’ha confirmat l’interès del públic pels mobles, objectes i vestits de tendència vintage (anys 60 i 70).

Cal recordar que Lleidantic, Lleida Retro i la Trobada del Disc han aplegat enguany 12.900 peces entre mobles, obres d’art, objectes decoratius, joguines, joies, llibres, roba antiga, vehicles clàssics i material discogràfic.

Les principals novetats de la manifestació firal han estat l’exposició “La música dels 60”, la concentració d’una quinzena de cotxes del Club Vehicles Clàssics de l’Alt Urgell celebrada avui diumenge i un espai dedicat a la promoció del futur Museu Morera.

tracking