SEGRE

SOLIDARITAT

Allau de voluntaris per cobrir el Gran Recapte a Lleida

El Bancs dels Aliments ja en té més de 2.000 per als 202 punts de recollida

CaixaForum Lleida va acollir ahir la presentació del Gran Recapte.

CaixaForum Lleida va acollir ahir la presentació del Gran Recapte.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La crida del Banc dels Aliments de Lleida per aconseguir els voluntaris necessaris per cobrir la vuitena edició del Gran Recapte que arranca demà ha donat els seus fruits. I és que la institució ja ha aconseguit més de 2.000 col·laboradors que els permetran poder cobrir els 202 punts de recollida d’aliments distribuïts per tota la província, una vintena més que en la passada edició. També hi haurà prou personal per fer la classificació dels productes, que s’allargarà durant una setmana i que per primera vegada surt fora del magatzem de l’entitat i es trasllada al pavelló 3 dels Camps Elisis.

L’objectiu ara és arribar als 300.000 quilos d’aliments recollits (l’any passat es van assolir els 290.000), que seran imprescindibles perquè el Banc dels Aliments de Lleida cobreixi les seues necessitats a partir del desembre i poder ajudar els gairebé 29.000 usuaris (entre ells, 2.400 nadons) que, almenys una vegada per trimestre, necessiten rebre aliments.

Especialment es demana llet, llegums cuits (per evitar la despesa energètica que comporten les seques), conserves de carn i peix (que substitueixen uns aliments frescos escassos), oli (un producte que no té excedents de la indústria i que resulta car adquirir) i alimentació infantil (necessàries per l’elevat nombre de famílies vulnerables amb nens al seu càrrec).

tracking