SEGRE

COMERÇ

E-Vents tanca amb 10.000 visitants

Èxit de públic de la primera edició de la fira nocturna de Mollerussa dedicada a l’organització d’esdeveniments || El 90% dels 24 expositors qualifica d’excel·lent el disseny innovador

Una de les models que van desfilar a la passarel·la de moda.

Una de les models que van desfilar a la passarel·la de moda.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mollerussa va donar ahir per finalitzada la primera edició de la fira nocturna E-Vents, després d’una jornada en què el públic va omplir el pavelló firal de gom a gom. “Hem aconseguit un total de 10.000 visitants, per la qual cosa estem molt satisfets”, va remarcar ahir el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra. Moda, comerç en general i gastronomia van ser els principals protagonistes de la fira, dedicada a l’organització d’esdeveniments a nivell general. Les desfilades de moda han estat un gran èxit de públic, així com les activitats infantils i l’espai gastronòmic, on s’han arribat a servir fins a unes mil copes de vi, segons va explicar Segarra, que també va remarcar que “tant el públic com els expositors estan satisfets amb el format innovador d’aquesta fira” (elaborat a través de capses de cartró).

En aquest sentit, va puntualitzar que, segons les enquestes fetes als 24 expositors participants, el 80 per cent està satisfet, mentre que el 90% considera el disseny del certamen “excel·lent”.

L’espai gastronòmic va arribar a servir fins a unes mil copes de vi al llarg dels tres dies

Pel que fa a les vendes, Segarra va afirmar que “alguns dels participants han arribat a fer vendes passada la mitjanit”, va remarcar. Totes aquestes dades auguren ja la segona edició de certamen. “Consultarem amb els expositors si cal fer-hi retocs”, va concloure el president de la fira. L’objectiu serà fer-la encara més atractiva per atreure més expositors mantenint un horari nocturn, que té com a referent l’Open Night que organitza Mollerussa Comercial a finals de juny. I és que aquest certamen va tenir un horari de 5 de la tarda a 2 de la matinada. Ahir, tanmateix, va tancar a les 9 de la nit.

Últim certamen del calendari ? Amb la celebració de la fira nocturna E-Vents, Fira de Mollerussa dóna per finalitzat el seu calendari firal, que ha inclòs certàmens com ara la Lan Party, la Fira de Sant Josep o l’Autotardor. El patronat començarà a partir d’ara la confecció del nou calendari firal de cara a l’any 2017.

Una de les models que van desfilar a la passarel·la de moda.

Una de les models que van desfilar a la passarel·la de moda.

tracking