SEGRE

LOTERíA

Idees per escollir dècim: Des de la mort de Bowie al divorci de Brad Pitt

Una empresa de venda de loteria per internet augura alguns dels números preferits

Idees per escollir dècim: Des de la mort de Bowie al divorci de Brad Pitt

Idees per escollir dècim: Des de la mort de Bowie al divorci de Brad Pitt

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La dates dels esdeveniments ocorreguts el 2016 poden ser una referència per a aquells que encara no tenen dècim per a la Loteria de Nadal, així la mort de David Bowie (10016) o el dia en què es va conèixer el divorci de Brad Pitt i Angelina Jolie (20076), poden ser alguns dels números escollits.

Són números que proposa l'empresa de gestió de venda de loteries per internet Ventura 24, que augura que alguns d'ells seran una preferència a l'hora de comprar un dècim o participar en una penya nadalenca del sorteig.

Una altra de les dates destacades poden ser la votació de la sortida del Regne Unit de la UE, el "brexit" (24066), l'última votació a Itàlia del referèndum constitucional (04126) o la captura del narcotraficant mexicà Joaquín "el Chapo" Guzmán al gener i que es correspondria amb el número 08016, dos dies abans que la mort de Bowie.

Els esports també són sempre un referent, i, sobre tot aquest any, en el que un equip espanyol ha guanyat la Lliga de Campions, el Reial Madrid, i la data aquesta onzena Copa d'Europa seria el número 28056.

A més, l'equip olímpic espanyol ha aconseguit diverses medalles a Rio 2016: l'or de la nadadora Mireia Belmonte corresponent a l'11086 o el de la parella de dobles de tennis formada per Rafael Nadal i Marca López, el 13086, són altres de les propostes de Ventura 24.

Una altra data anecdòtica podria ser, segons aquesta empresa, la del retrobament dels concursants de la primera edició d'Operació Triomf -01116- o les de les estrenes de les pel·lícules Animals fantàstiques, 18116, i Star Wars Rogue, 16126.

Fa poques setmanes la superlluna va ser tot un esdeveniment, amb la qual cosa aquesta data és un altre dels números que poden portar la sort a les llars espanyoles, el 14116.

Totes aquestes dates unides als esdeveniments personals de cadascú com casaments, naixements o aniversaris poden servir d'idees si encara no es tenen escollits els dècims d'aquest any.

tracking