SEGRE

MÚSICA

Mick Jagger, pare per vuitena vegada als 73 anys

La mare és la nord-americana Melanie Hamrick, de 29 anys, antiga ballarina del Teatre del Ballet Americà de Nova York

Mick Jagger, pare per vuitena vegada als 73 anys

Mick Jagger, pare per vuitena vegada als 73 anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vocalista i líder de la banda britànica de rock Rolling Stones, Mick Jagger, ha estat pare per vuitena vegada als 73 anys, ha informat avui el seu publicista.

La mare del seu vuitè fill és la nord-americana Melanie Hamrick, de 29 anys, antiga ballarina del Teatre del Ballet Americà de Nova York, i a qui va conèixer el 2014, després de la mort de L’Wren Scott, que va ser xicota de Jagger durant 13 anys.

"Mick va ser a l’hospital durant el part. La mare i el nadó es troben bé i demanem als mitjans de comunicació que respectin la seua privacitat durant aquest temps", va expressar la parella en un comunicat.

Jagger és, a més, avi i besavi, ja que la seua néta Assisi Lola Jackson va donar a llum a un nena, Ezra Key, el 2014.

Aquest és el vuitè fill de sir Mick Jagger amb cinc dones diferents i els anteriors tenen edats compreses entre els 46 i els 17 anys.

La filla gran del cantant anglès és Karis, de 46 anys, fruit d’un romanç amb la model Marsh Hunt. A aquesta li segueix Jade, de 44 anys, a la que va tenir amb la també model Bianca Jagger, amb qui va estar casat durant set anys.

Elizabeth, de 32 anys, James, de 31, Geòrgia, de 24, i Gabriel, de 18, van ser fruit d’una llarga relació amb la model Jerry Hall, abans que naixés, fa 17 anys, Lucas, producte del romanç amb una altra model, Luciana Giménez.

El maig passat, el seu company dels Stones Ronnie Wood es va convertir en pare als 68 anys, quan la seua dona, Sally Humphreys, va donar a llum les bessones Grace Jane i Alice Rose, fruit de la seua relació amb la productora teatral Sally Humphreys, 31 anys menor.

tracking