SEGRE

ESNOTICIA

Una administració navarresa reparteix íntegre el tercer

Dóna 82,5 milions amb el número 78748 i era el primer cop que donava un premi tan gros || Desbordats i contents

L’administració de San Adrián, en plena celebració.

L’administració de San Adrián, en plena celebració.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El propietari de l’administració de San Adrián que va vendre íntegrament el número 78748 va expressar la seua alegria per la pluja de milions que va repartir a la localitat a Navarra, i també en altres municipis propers com Azagra i Calahorra, a la Rioja. José Luis Martínez és el responsable de l’administració del carrer Santa Gema 16 de San Adrián que va portar la sort al municipi i va repartir 82,5 milions d’euros. “Estem desbordats i contentíssims”, va comentar en declaracions a Europa Press. Martínez va explicar que el número premiat amb el tercer premi havia estat adquirit per veïns del municipi navarrès, que té més de 6.000 habitants, i a més venut al bar Lupin de San Adrián, a la carnisseria Mateo de Calahorra i la cooperativa San Gregorio del Vino de Azagra. Alguns veïns es van atansar al local després d’assabentar-se de la notícia i per compartir l’alegria. Era la primera vegada que aquest establiment, que fa gairebé 30 anys que és a San Adrián, venia un premi important del sorteig extraordinari de Nadal.

El propietari va comentar que no sabia si ell tenia algun dels dècims premiats, ja que disposaven de tants números que era impossible quedar-se amb tots. “Crec que no, no podem jugar tots els números, però no ho sé encara, els tenim a casa”, va afirmar Martínez, visiblement emocionat i desbordat amb la notícia.

Va destacar que ahir seria un dia de celebració a San Adrián i encara que no tenien pensat realitzar res especial per celebrar la sort, que ho celebrarien amb la gent i farien “el que vagin dient, segons es vegi”.

tracking