SEGRE

ESNOTICIA

La Bruixa d’Or reparteix 26 milions d’una sèrie d’un quart premi i 30 de tres cinquens

Als quals cal sumar terminacions, aproximacions i menudalles, per la qual cosa Gabriel està “molt

L’alcalde de Sort, Raimon Monterde, es va atansar a l’administració La Bruixa d’Or per felicitar el propietari, Xavier Gabriel.

L’alcalde de Sort, Raimon Monterde, es va atansar a l’administració La Bruixa d’Or per felicitar el propietari, Xavier Gabriel.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’administració de loteria de La Bruixa d’Or de Sort, la que més números ven de tota la província de Lleida, va repartir ahir 26 milions d’euros en la loteria de Nadal. Concretament, va vendre una sèrie d’un quart premi, el 59444, i unes trenta sèries de tres cinquens, el 19152, el 91917 i el 68981. Així, del quart premi va repartir 200.000 euros i dels cinquens, 1.080.000 euros. Hi cal sumar l’anterior i posterior al tercer premi (78748), altres aproximacions, terminacions i menudalles.

El reponsable de l’establiment, Xavier Gabriel, va explicar que la suma de tots aquests premis dóna un resultat de 26 milions d’euros repartits, per la qual cosa va fer una valoració “molt satisfactòria”.

La quantitat repartida ahir en premis per La Bruixa d’Or és similar a la del sorteig de Nadal del 2015

Segons Gabriel, “pujar al podi de la loteria de Nadal cada any és molt difícil, però La Bruixa d’Or ho aconsegueix edició rere edició”.

A l’administració de Sort no es van viure ahir les escenes d’eufòria que sí que hi va haver altres anys, però sí una alegria moderada per aquests premis. L’alcalde de la localitat, Raimon Monterde, es va atansar a La Bruixa d’Or per felicitar Gabriel, que va explicar que la seua administració reparteix de mitjana uns quatre grans premis cada any per al sorteig de Nadal. Tot això i el fet d’haver repartit la grossa en tres ocasions fa que Sort vengui al llarg de l’any una gran quantitat de loteria no només a veïns del Pallars, sinó a milers de persones que hi acudeixen de fora i hi fan aturada o bé compren per internet.

De fet, prop de nou de cada deu dècims (el 87%) que ven La Bruixa d’Or és a través d’internet, cosa que fa pensar que molts dels premiats són lluny de Sort. A excepció de part d’un cinquè premi que es va vendre per finestreta, el 19152, la resta de dècims premiats es van distribuir en línia.

Quant als premis que ha donat aquesta administració al llarg de la seua història, s’ha de destacar que la grossa ha caigut tres vegades a la capital del Pallars Sobirà. L’última vegada va ser el 2007, fa nou anys. La sort de Sort va començar el 1994, quan La Bruixa d’Or va repartir el primer premi del sorteig del Nen. En la mateixa administració va recaure el mateix premi els anys 1996, 1998 i 2000. Però va ser el 2003 i el 2004 quan l’atzar va convertir La Bruixa d’Or en l’administració més coneguda a Espanya, ja que en aquells dos anys va repartir la grossa de Nadal. Posteriorment, va repetir èxit el 2007, tornant a donar el primer premi del mateix sorteig. Des del 1994, La Bruixa d’Or ha repartit més de trenta grans premis, entre les grosses de Nadal i del Nen i molts altres premis menors.

Sort ven dos de cada deu números del bomboLa Bruixa d’Or ha venut aquest any dècims del 20% del total de números que hi ha dins del bombo de la loteria de Nadal, amb un total de tres milions de dècims. Aquesta xifra representa uns 60 milions d’euros, segons Gabriel. L’administració de loteria més famosa de Lleida i una de les més conegudes en el conjunt de l’Estat ha augmentat prop d’un 3% la venda de dècims de Nadal aquest 2016. “Som invencibles”, va afirmar ahir Gabriel orgullós fent referència a aquestes xifres.

L’alcalde de Sort, Raimon Monterde, es va atansar a l’administració La Bruixa d’Or per felicitar el propietari, Xavier Gabriel.

L’alcalde de Sort, Raimon Monterde, es va atansar a l’administració La Bruixa d’Or per felicitar el propietari, Xavier Gabriel.

tracking