SEGRE

NADAL SORTEJOS

Cues a les administracions per cobrar premis de la loteria

La majoria per terminacions i menudalles i els diners s’inverteix en la de Reis

Cues ahir al matí davant de l’administració número 6 de Lleida, situada al carrer Balmes.

Cues ahir al matí davant de l’administració número 6 de Lleida, situada al carrer Balmes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després de la ressaca del sorteig de la loteria de Nadal, ahir va ser un dia d’intensa activitat per a les administracions de loteria lleidatanes. En la majoria es van formar cues en hores punta de gent que acudia per cobrar els seus números premiats. David Masip, president de les administracions de loteria de Lleida, va explicar que, malgrat l’afluència de clients, la jornada es va desenvolupar amb normalitat. “La majoria han vingut per cobrar terminacions i premis menors”, va afirmar. Pel que fa als diners recuperats, Masip va apuntar que “molts els reinverteixen en dècims per al sorteig del Nen”. Després que la grossa acabés en 13 per primera vegada en la seua història, l’acabament en 3 “està adquirint un protagonisme notable, molta gent el demana”, va assegurar.

Pel que fa al cobrament, aquest any el sistema informàtic no ha donat als venedors de loteria els problemes que sí que els va ocasionar els dos anys anteriors, quan una fallada va fer que a partir de les sis de la tarda del mateix dia del sorteig no es poguessin cobrar els premis de la loteria. L’any passat, el sistema es va col·lapsar davant de l’allau de demandes, una cosa que també va passar el 2014. “Dijous passat a la tarda no vam pagar premis per precaució per evitar problemes de saturació del sistema”, va apuntar Masip.

Els lleidatans han recuperat aquest any el 60% del jugat a la província per al sorteig extraordinari de Nadal. Segons les dades de Loteries i Apostes de l’Estat, a Lleida es van invertir en dècims 56,6 milions d’euros (una quantitat molt elevada per l’efecte Sort) i es van recuperar uns 35 milions en premis.

Retiren la denúncia en el PSOEEl gerent del PSOE, Goyo Martínez, va retirar ahir la denúncia que havia presentat a l’aparèixer un dels dècims de la grossa de Nadal que s’havien repartit els treballadors del departament d’administració del partit i que havia extraviat. Alguns empleats del PSOE es van queixar que aquests treballadors d’administració no repartissin aquests dècims entre la resta dels seus companys, quan eren unes participacions regalades després d’haver comprat un número sencer per a tot el partit, el 91674, que no va resultar premiat.

tracking