SEGRE

CELEBRACIÓ REIS

Seients VIP a la cavalcada de Madrid per 30.000 euros

Paquets de localitats ‘exclusives’ per als patrocinadors || Crítiques perquè el consistori va afirmar que no hi hauria distincions

Imatge d’arxiu de la cavalcada de Madrid del 2016.

Imatge d’arxiu de la cavalcada de Madrid del 2016.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Madrid ha posat a la venda seients exclusius per veure la cavalcada de Reis, paquets de 215 localitats reservades a un preu de 30.000 euros cada una. Segons va publicar ahir La Vanguardia en la seua edició digital, el consistori madrileny ofereix a les entitats patrocinadores la possibilitat de presenciar l’espectacle “en un lloc privilegiat i compartir-lo amb empleats, clients, familiars i amics”. Així figura en un document comercial titulat Navidad Madrid, que planteja “propostes de participació empresarial” en aquesta celebració.

Aquesta mesura ha estat objecte de crítiques, ja que, dies abans, la portaveu de l’ajuntament, Rita Maestre, havia assegurat que a la cavalcada “no hi haurà seients VIP per a nens de famílies VIP”. Suposa, a més, recuperar la zona exlusiva que va criticar l’any passat, quan es tractava d’una mesura de l’anterior govern del PP. Tanmateix, el consistori popular repartia aquests seients reservats de manera gratuïta entre fills de polítics del PP, persones famoses o famílies de l’alta societat.

El consistori governat per Manuela Carmena, per la seua banda, planteja cobrar per aquests seients VIP com a mitjà per sufragar una part dels costos de la celebració.

L’any 2016, ja hi va haver a les tribunes de convidats una dotzena de patrocinadors que van fer aportacions per a l’esdeveniment.

tracking