SEGRE

LOTERIA

"El Niño" és valencià

El primer premi és per al 08354, mentre Moià rep un pessic del segon, el 95379

"El Niño" és valencià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

"El Niño" és valencià. Els 90 milions d’euros del primer premi han anat a parar en la seua totalitat Torrent i també a València s’han quedat els més d’11 milions del tercer premi, venut íntegrament a Benetússer, així com un "pessic" del segon premi que també ha viatjat a la comunitat.

Molt repartits han estat els 11,25 milions del segon premi, que ha portat la sort a localitats de 36 províncies, així com a les ciutats de Madrid, Vitòria, Santa Cruz de Tenerife, Saragossa, Albacete, Almeria, Barcelona, Cadis, Logronyo, Lugo, Màlaga, Múrcia, Pamplona, València i Valladolid.

La Germandat del Sant Sepulcre de Torrent i ciutadans particulars són alguns dels afortunats que es repartiran els 90 milions d’euros del primer premi (08354), segons ha explicat la gerent de l’administració número 3 d’aquesta localitat valenciana, María José Sanfélix, que fins avui no havia donat cap premi del sorteig de Nadal ni d’El Niño.

"Hem venut tot el primer, els 450 dècims, i s’ha repartit especialment a la Germandat del Sant Sepulcre i a particulars", ha assenyalat Sanfélix, que es va fer càrrec de l’administració el 2006 després que la regentés la seua mare durant 34 anys.

Una comissió de falla i els propietaris i clients d’un bar de Benetússer són alguns dels afortunats posseïdors del número 85073, tercer premi, venut íntegrament en l’administració número 2 de Benetússer, en el centre de la localitat, que ha acaparat els 11.250.000 euros.

Una empleada ha indicat a Efe que, a més de la falla i el bar, dels que no ha volgut facilitar més dades, s’han venut també dècims per finestreta i s’han tornat a Hisenda un nombre encara indeterminat de sèries.

Un segon premi molt viatger ha deixat un bon "pessic" a Múrcia. L’única administració de Calasparra ha distribuït 7,5 milions d’euros, ha informat Efe la mateixa venedora de loteria, Esperança Navarro, que ha venut 100 dècims del 95379 per finestreta.

A aquesta quantitat cal afegir uns altres 75.000 euros d’un bitllet venut per màquina en l’administració del carrer Azucaque de Múrcia i un altre d’expedit pel mateix sistema en un punt mixt del carrer Carlos III de Cartagena, que també es queden a la Regió.

Fins a les Canàries ha viatjat El Niño per repartir en l’arxipèlag 1.575.00 euros d’aquest segon premi, venut en 12 administracions de la comunitat.

Per illes, a Tenerife ha deixat un total d’1.275.000 euros, a Gran Canària 225.000 euros i 75.000 euros a Fuerteventura.

Alguna cosa més d’un milió d’euros es queden a Catalunya. La major part se l’ha portat la localitat barcelonina de Moià, on s’ha venut una sèrie completa (deu dècims premiats amb un total 750.000 euros).

Tocada amb la vareta de la fortuna aquest any, la Comunitat Valenciana ha aconseguit també una part del segon premi, que s’ha venut en administracions i despatxos de loteries de Castelló, València i Alacant.

Totes les províncies andaluses, tret de Còrdova i Huelva, han estat també agraciades amb el segon premi d’aquest sorteig, que ha portat 375.000 euros a Castella-la Manxa, 225.000 euros a Extremadura i 150.000 euros a La Rioja.

A partir d’avui molts espanyols poden afrontar la pujada de gener sense estretors gràcies als 630 milions d’euros que ha repartit El Niño, un sorteig que suposa el colofó de les festes nadalenques.

"El Niño" és valencià

tracking