SEGRE

GUIA

Lleida es consola amb terminacions

La Bruixa d’Or de Sort reparteix 2,6 milions d’euros i es queda a un número del primer premi || El segon deixa un pessic d’un milió d’euros a Barcelona i Girona

La propietària de l’administració de Moià, al centre, ahir brindant amb amics i familiars.

La propietària de l’administració de Moià, al centre, ahir brindant amb amics i familiars.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els lleidatans que han provat sort a la loteria del Nen hauran de comprovar si el seu dècim acaba amb terminacions que li permetin obtenir algun reintegrament. Però tot indica que els més de 9,3 milions d’euros invertits en aquest sorteig a les comarques de Ponent no es recuperaran. En el cas de La Bruixa d’Or, a Sort, ha repartit 2,6 milions d’euros en terminacions. Segons l’emblemàtica administració, s’han quedat a un número del primer premi del Nen. Segons Loteries i Apostes de l’Estat, les vendes a la província de Lleida han augmentat un 1,33%. Un percentatge mínim que ja esperava el sector. Sobre aquesta qüestió, el president de les administracions de loteria de Lleida, David Masip, va assegurar ahir a aquest diari que les vendes s’havien animat una mica, encara que “no n’hi ha per tirar coets”. En aquest sentit, va assenyalar que el sorteig de Nadal va ser més generós amb Lleida i els afortunats han invertit els premis en el Nen, encara que amb menys fortuna. A pesar de ser un sorteig en el qual hi ha menys participació, Masip recorda que hi ha més possibilitats que toqui alguna cosa en el del 6 de gener.

El primer premi ha esquivat aquest any Catalunya després d’haver recaigut el 2016 a diverses localitats, entre les quals hi havia Lleida, que va repartir 10 milions en una administració de Ronda, encara que sí que ha deixat un pessic d’una mica més d’un milió d’euros del segon premi, concretament a Barcelona, Manresa, Castelldefels, Moià i l’Escala (Girona).

tracking