SEGRE

SOCIETAT

Brad Pitt i Angelina Jolie es comprometen a defensar la intimitat dels seus fills

L’actor va acusar la seua exdona de posar en risc la intimitat dels seus fills i va sol·licitar de nou al jutge que mantingui sota secret els documents referits a la custòdia dels nens

Brad Pitt i Angelina Jolie es comprometen a defensar la intimitat dels seus fills

Brad Pitt i Angelina Jolie es comprometen a defensar la intimitat dels seus fills

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per primera vegada des que s’iniciés el seu procés de divorci, Brad Pitt i Angelina Jolie han emès un comunicat conjunt on asseguren que han acordat segellar tots els documents judicials sobre això amb l’objectiu de protegir la intimitat dels seus sis fills.

"Ambdues parts i els seus advocats han firmat acords per preservar els drets de privacitat dels seus fills i de la família en mantenir confidencials tots els documents judicials", van indicar els actors en el comunicat, emès a última hora de dilluns i publicat avui per l’edició digital de la revista People.

"Un jutge prendrà les decisions legals necessàries i facilitarà resolucions ràpides en els assumptes que hi hagi pendents. Els pares estan compromesos a actuar de forma unida per dur a terme les tasques de recuperació i reunificació (familiar)", van afegir.

A finals de desembre, Pitt va acusar Jolie de posar en risc la intimitat dels seus fills i va sol·licitar de nou al jutge que mantingui sota secret els documents referits a la custòdia dels nens.

En un nou capítol d’enfrontament a la dissolució del seu matrimoni, l’equip d’advocats de Pitt va presentar un document legal en el qual va criticar l’actriu per exposar els nens "fent públics els noms dels seus terapeutes i altres professionals de la salut mental".

L’actor va assegurar que Jolie no té "un mecanisme d’autocontrol" per evitar que informació sensible referida a la seua família vegi la llum.

Prèviament, un jutge de Los Angeles ja va rebutjar una sol·licitud de Pitt per posar sota secret els documents de la disputa que manté amb Jolie per la tutela legal dels seus nens.

Pitt i Jolie van prorrogar al novembre un preacord sobre la custòdia dels seus fills, que es manté vigent i pel qual els petits romanen al costat de la mare mentre Pitt conserva els drets de visita.

Després de més d’una dècada junts i dos anys de casats, Jolie va demanar el 19 de setembre el divorci a Pitt i va sol·licitar la custòdia legal dels seus sis fills: tres adoptats -el cambodjà Maddox, el vietnamita Pax i l’etíop Zahara- i tres biològics -Shiloh i els bessons Knox i Vivienne-.

Al novembre, les autoritats van tancar una investigació sense presentar càrrecs contra Pitt per un presumpte cas d’abús infantil a un dels seus nens.

tracking