SEGRE

FORMACIÓ NOMENAMENTS

El lleidatà Raül Viladrich, president de la Federació d’Autoescoles de Catalunya

Raül Viladrich, segon per la dreta, durant l’assemblea.

Raül Viladrich, segon per la dreta, durant l’assemblea.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Raül Viladrich, president de l’Associació provincial d’autoescoles de Lleida des de l’any 2010, és des de dissabte el nou president de la Federació d’Autoescoles de Catalunya (FAC). Viladrich va ser elegit per unanimitat en l’assemblea general extraordinària de la federació que es va celebrar a Solsona.

El lleidatà substitueix en el càrrec Maria Olivera, actual presidenta de la Federació d’Autoescoles de Barcelona, que ha ocupat durant els últims quatre anys.

Raül Viladrich, veí d’Olius, és llicenciat en Dret, professor i director de Formació Viària. Actualment forma part de l’Equip d’Investigació en Educació i Seguretat Viàries de Catalunya i és membre de la Confederació Nacional d’Autoescoles (CNAE), on representa les autoescoles davant de diferents organismes europeus i responsable de Formació en la FAC en conducció eficient i vehicles elèctrics (mobilitat segura i sostenible).

El seu objectiu per als propers anys “serà el de millorar el sistema d’ensenyament de les autoescoles catalanes, potenciant la formació, malgrat que actualment ja són de les millors de l’estat”. Viladrich va posar com a exemple l’alt nivell dels centres lleidatans.

tracking