SEGRE

FESTES PRESENTACIÓ

Balaguer recupera la data tradicional del Carnaval i amplia la celebració a dos dies

Un moment de la presentació del Carnaval, ahir, a Balaguer.

Un moment de la presentació del Carnaval, ahir, a Balaguer.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Balaguer recuperarà aquest any la celebració de la data tradicional del Carnaval, és a dir, el dia 25 de febrer i no una setmana després com passava fins ara. I ho farà amb novetats importants, ja que amplia la celebració a dos dies, amb una festa per a dissabte i una altra per a diumenge.

A més, s’ha organitzat per primera vegada un concurs de fotografia. Així doncs, el dia 25 de febrer tindrà lloc la rua de la disbauxa, que sortirà més tard, a les 19.30 hores, des de l’estació de tren i s’allargarà el recorregut passant pel passeig de l’Estació i l’avinguda Pere III fins al pavelló del Molí de l’Esquerrà, on continuarà la festa amb actuacions i un sopar popular organitzat per l’Associació Gastrobar, durant el qual s’entregaran els premis a les millors disfresses, carrosses i comparses.

El grup de versions de música en català Catrock serà el plat fort de la nit. De cara a diumenge, l’organització ha preparat la Carnestoltada infantil amb una rua a les 11.30 hores des de l’estació de tren destinada exclusivament als més petits. Acabarà al Mercadal amb una festa i un concurs. La Guineueta, mascota del Parc de Nadal, serà la reina de la Carnestoltada infantil i el grup La Cremallera protagonitzarà un espectacle d’animació.

tracking