SEGRE

SOLIDARITAT CAMPANYA

Ponent, amb els refugiats

La campanya ‘Casa nostra, casa vostra’ arriba a Lleida, Balaguer, Alcarràs o Torrefarrera || Actes de recollida de firmes

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Prop de setanta municipis catalans, entre els quals destaquen Lleida, Balaguer, Alcarràs o Torrefarrera, a Ponent, han participat aquest cap de setmana en mobilitzacions, actes culturals, activitats al carrer i recollides de firmes a favor de la campanya Casa nostra, casa vostra, que demana accelerar l’acollida de refugiats a Catalunya. De moment, ja han firmat més de 50.000 persones a Catalunya amb l’objectiu que s’aculli un mínim de 4.500 persones. Val a recordar que l’Estat espanyol es va comprometre a acollir 17.337 refugiats.

A Lleida, els escenaris de les recollides de firmes ahir van ser la plaça Sant Joan, el mercat de Pardinyes i la plaça Ricard Viñes. Ares Massip, portaveu de la campanya a Lleida, va subratllar que aquesta iniciativa sorgeix de “gent anònima que reclama una solució a la crisi de refugiats”.

La jornada va tenir lloc una setmana abans del Gran Concert per a les Persones Refugiades, que tindrà lloc el dia 11 de febrer al Palau Sant Jordi, i quinze dies abans de la manifestació que, sota el lema “Volem acollir”, sortirà de la plaça Urquinaona de Barcelona dissabte vinent, 18 de febrer, per forçar una solució a la crisi migratòria que es viu al Mediterrani.

Una parella firma a favor d’acollir refugiats, a la plaça Sant Joan de Lleida.

Una parella firma a favor d’acollir refugiats, a la plaça Sant Joan de Lleida.

tracking