SEGRE

SOLIDARITAT OBRA SOCIAL

Més de 170 empleats lleidatans de CaixaBank es mobilitzen com a voluntaris

Voluntaris que col·laboren amb el centre Mare Güell de Cervera.

Voluntaris que col·laboren amb el centre Mare Güell de Cervera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Més de 10.000 empleats de CaixaBank i les seues filials, la Fundació Bancària La Caixa i CriteriaCaixa, s’han adherit a la Setmana Social, impulsada per CaixaBank, per conèixer de primera mà el treball que fan les entitats locals vinculades a l’Obra Social.

La Setmana Social es durà a terme entre els dies 11 i 19 de febrer en el conjunt d’Espanya. A Lleida, més de 170 empleats s’han inscrit fins ara per participar en les 132 activitats a les comarques de Ponent. En aquest sentit, el president de la Fundació Bancària La Caixa, Isidre Fainé, explica que “un voluntari és una persona que desitja ajudar amb totes les seues forces els que més ho necessiten. I ho fa amb tenacitat i constància, mogut per un motor essencial”. En la mateixa línia, el president de CaixaBank, Jordi Gual,

assenyala

que l’entitat “no seria avui dia el que és si l’activitat financera no estigués acompanyada per l’Obra Social”. La fundació distribueix a través de les oficines de CaixaBank una partida econòmica que, el 2016, va ser de 44,3 milions, que van impulsar 13.000 projectes locals.

tracking