SEGRE

TECNOLOGIA FIRES

Lleida se'n va al Mobile Congress

L’esdeveniment mundial més gran de mòbils, que arranca dilluns a Barcelona, comptarà amb almenys tres empreses lleidatanes || Els contactes amb inversors, una gran font d’ingressos

Els primers visitants del Mobile World Congress ja van arribar ahir a Barcelona.

Els primers visitants del Mobile World Congress ja van arribar ahir a Barcelona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mobile World Congress (MWC), l’esdeveniment més gran a nivell mundial pel que fa a tecnologia mòbil, arranca dilluns a Barcelona per mobilitzar fins al 2 de març més de 100.000 visitants i 2.200 empreses. I almenys tres tindran denominació d’origen de Lleida.

Són Lleida.net, Agroptima i Plunge Interactive i són conscients que aquest aparador és una oportunitat que no poden perdre’s perquè els contactes amb inversors que s’hi fan poden acabar representant una part important dels seus ingressos anuals. “Aquest congrés és la nostra verema i d’aquesta en sorgeixen, directament o indirectament, més de la meitat dels nostres vuit milions d’ingressos anuals”, reconeix Sisco Sapena, fundador de Lleida.net.

La firma lleidatana, empresa líder en certificació i contractació electrònica, presentarà al MWC una aplicació que permet la verificació de la identitat de l’usuari per videoconferència. Està dirigida al sector financer i facilita la contractació de productes, com per exemple, un compte sense necessitat d’anar al banc. Per la seua part, Agroptima també coincideix a assenyalar la importància del MWC per al seu negoci.

Aquesta firma, dedicada a crear aplicacions per a la gestió de finques agrícoles amb oficines a Lleida, Sant Feliu de Codines i Burgos, participa en la fira amb un estand a la zona Four Years From Now, pensada per a start-ups o firmes de nova creació. “El MWC és una gran porta d’accés per contactar amb inversors i impulsar accions de networking amb empreses del sector”, va explicar Maria Franquesa, directora de Màrqueting d’Agroptima.

Una altra empresa lleidatana que no es perd cap edició del MWC és Plunge Interactive. “No tenim estand, però sí que hi anem per fer contactes”, va afirmar el director, Jesús Bosch. “Aquest any presentem nou joc de realitat virtual, Overkill VR, que llançarem al mercat el dia 10 de març”, va avançar. Plunge Interactive serà la setmana que ve a San Francisco, a la Game Development Conference (GDC), la principal fira mundial d’empreses de videojocs.

Els primers visitants del Mobile World Congress ja van arribar ahir a Barcelona.

Els primers visitants del Mobile World Congress ja van arribar ahir a Barcelona.

tracking