SEGRE

TECNOLOGíA

Sony renova mòbils de gamma alta i mitjana i llança un projector amb Android

La companyia nipona, una de les protagonistes en la primera jornada del Mobile World Congress (MWC)

Sony renova mòbils de gamma alta i mitjana i llança un projector amb Android

Sony renova mòbils de gamma alta i mitjana i llança un projector amb Android

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sony ha renovat el seu telèfon intel·ligent de gamma alta, XZ Premium, i també els seus terminals de gamma mitjana i ha presentat un projector amb Android que converteix qualsevol superfície plana en una pantalla tàctil interactiva.

La companyia nipona ha presentat aquest dilluns en la primera jornada del Mobile World Congress (MWC) els seus últims desenvolupaments en el camp mòbil, on ha destacat el XZ Prèmium, la principal fortalesa dels quals és la seua càmera.

El sensor de càmera d’aquest telèfon insígnia, de 19,3 megapíxels, permet gravar en alta resolució a una velocitat de 960 quadres per segon per aconseguir efectes de "supercàmera lenta" gràcies que porta un xip de RAM incorporat.

Sony ha assegurat que la càmera inclou una tecnologia de captura predictiva, millora la detecció de textures i redueix la distorsió i amplia la nitidesa en condicions de baixa lluminositat.

El dispositiu té una pantalla de 5,5 polzades amb ultra alta definició i tecnologia HDR i portarà un assistent personal per adaptar les condicions del telèfon -so, brillantor, notificacions, etcètera- a diferents moments de la jornada: matí, feina o descans.

El mòbil de gamma alta de Sony torna a ser resistent a l’aigua, el seu processador és Qualcomm Snapdragon 835, compta amb 4 gigues de memòria RAM, 64 gigues d’emmagatzemament i una bateria de 3.230 mil·liamperes per hora.

El telèfon de gamma alta de Sony, equipat amb Android 7.1, té una coberta de vidre que imita a l’espill, els seus marcs són arrodonits i arribarà al mercat en els colors plata i negre.

Sony també ha presentat els seus nous models de gamma mitjana, XA1 i XA1 Ultra, de 5 i 6 polzades en alta resolució i Full HD, respectivament.

Ambdós equipats amb processador Mediatek, càmera posterior de 23 megapíxels i acabat de plàstic, es diferencien en la mida i la resolució de pantalla i la càmera frontal -de 8 megapíxels en el XA1 i de 16 en l’Ultra.

Finalment, ha mostrat el projector Xperia Touch, equipat amb sistema operatiu Android i càmera de 13 megapíxels.

Aquest dispositiu permet convertir qualsevol superfície en una pantalla tàctil de fins 23 polzades i projectar continguts fins les 80 polzades.

Tots els productes anunciats avui es posaran a la venda a Espanya a la primavera, encara que la tecnològica nipona no ha precisat data exacta de llançament, i el preu donat per al projector serà de 149,99 euros.

tracking