SEGRE

TELEFONíA

Vodafone està treballant en un ajustament de preus per mantenir competitivitat

La companyia obre la porta a una possible pujada de tarifes

Vodafone està treballant en un ajustament de preus per mantenir competitivitat

Vodafone està treballant en un ajustament de preus per mantenir competitivitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller delegat de Vodafone Espanya, Antonio Coimbra, ha confirmat que la seua operadora està "treballant" per ajustar els preus de les seues tarifes perquè siguin competitives, la qual cosa obre la porta a una possible pujada de tarifes.

Això es produeix després que els seus competidors, Telefónica i Orange, hagin apujat els preus de les seues tarifes convergents, encara que la primera ha incrementat també el volum de les dades en les seues tarifes mòbils sense que s’hagi produït una alça de preus.

En una trobada amb la premsa en el marc del Mobile World Congress, que arrenca aquest dilluns a l’Hospitalet del Llobregat (Barcelona), Coimbra no ha volgut precisar si aquest ajustament portarà amb si una pujada de preus i l’únic que ha confirmat és un augment de les dades.

"Li explicarem als clients ben aviat, quan calgui comunicar-lo", ha afegit i ha recalcat que "qualsevol ajustament de preus s’anuncia quan toqui, ja que anunciar-ho per endavant és donar informació a la competència," el que suposa "un error estratègic en termes de màrqueting".

Sobre la possibilitat que la seua operadora llanci una oferta d’1 gigabyte per segon (Gbps) a curt i mitjà termini, ha considerat que "de moment" Vodafone no té plans perquè no veu que faci falta llançar-la, encara que està preparat per fer-ho per si de cas.

tracking