SEGRE

TECONOLOGIA

Facebook assegura que Whatsapp i Messenger continuaran creixent junts en el futur

Facebook assegura que Whatsapp i Messenger continuaran creixent junts en el futur

Facebook assegura que Whatsapp i Messenger continuaran creixent junts en el futur

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vicepresidenta de Facebook per a la regió EMEA (Europa, Pròxim Orient i Àfrica), Nicola Mendelsohn, ha dit aquest dimecres que les aplicacions de missatgeria Messenger i Whatsapp, propietat de la xarxa social creada per Mark Zuckerberg, continuaran creixent juntes en els propers anys, sense tenir aquest desenvolupament paral·lel un efecte sobre el nombre d’usuaris.

La directiva de la tecnològica ha participat avui en una sessió organitzada en el marc de la fira per a empreses emergents 4YFN, que tancarà avui les portes de la seua quarta edició, a la qual han acudit més de 600 empreses emergents, així com inversors i directius de grans corporacions com Alibaba o Just Eat.

Mendelsohn, que és una de les persones més influents del sector tecnològic actual, ha advocat per continuar explotant les possibilitats de Facebook Messenger, atenent el "gran flux de missatges enviats per aquesta aplicació", que ascendeixen a més d’1.000 milions mensuals.

I és que malgrat oferir pràcticament les mateixes funcionalitats que Whatsapp, comprada el 2014 per la companyia de Zuckerberg davant del temor que es produís una "fuga" d’usuaris en la seua "app" de missatgeria, Facebook Messenger ha aconseguit créixer de forma continuada i mantenir-se als primers llocs de les classificacions d’aplicacions més descarregades gràcies a les innovacions tecnològiques.

Entre elles destaquen la possibilitat de fer trucades en grup de fins 50 persones i de gravar vídeos, a més de la incorporació de la intel·ligència artificial en les seues aplicacions, que equival a la introducció en elles d’assistents virtuals robotitzats.

Nicola Mendelsohn ha centrat el seu discurs en el canvi que està experimentant el consum de continguts atès el creixent ús del mòbil en detriment de les pantalles tradicionals, per la qual cosa ha subratllat la necessitat de les empreses de fer els seus portals més visuals a fi de millorar l’experiència dels consumidors.

En el llarg termini, l’empresària ha assegurat que "encara ens queda molt camí per recórrer si volem que la comunicació sigui global", punt en el qual ha lamentat que el dret a estar connectat no sigui encara universal i que moltes zones es trobin, en el dia d’avui, aïllades.

Referent a això, en el marc de la celebració aquests dies del Mobile World Congress, Facebook, de la mà del seu director d’enginyeria i infraestructures, Jay Parikh, va tornar a oferir, el passat 27 de febrer la seua ajuda en forma de tecnologia o experiència de negoci a les operadores de telecomunicacions perquè abordin amb major rapidesa els problemes d’accés a internet que hi ha al món.

Amb referència a això, la tecnològica aspira a contribuir a la solució d’un doble problema de connectivitat: donar connexió als qui no tenen accés a internet i millorar la velocitat de les xarxes d’aquells que disposen d’una connexió insuficient (2G).

Gràcies a això, l’empresa aspira, entre d’altres, que els usuaris puguin disfrutar de la realitat virtual, les emissions en directe (Facebook Live) o els vídeos i fotos 360.

tracking