SEGRE

CERTAMEN

La desena edició del Premi Mila de Periodisme ja té guanyadors

Premi Mila Periodisme

Premi Mila PeriodismeAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jurat del X Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere va donar a conèixer ahir el seu veredicte. Talons per conveni, un treball d’Elianne Ros publicat a La Vanguardia, es va emportar el reconeixement en la categoria de premsa escrita. En la categoria de mitjans digitals, el guardó va ser per a UNCUT, la lucha de las mujeres contra las mutilaciones genitales femeninas, publicat per Emanuela Zucala a El País Digital. Finalment, Slum Soccer: las chicas poderosas del fútbol indio va aconseguir el premi en l’apartat de fotoperiodisme. Es tracta d’unes imatges de Danela Frechero publicades a El País Planeta Futuro. Cada un d’aquests treballs rebrà un premi de 1.500 euros.

Durant la lectura del veredicte, el jurat va apuntar que les categories de ràdio i televisió van quedar desertes al no correspondre a aquests apartats cap dels disset treballs presentats en aquesta edició del guardó, una xifra una mica inferior a la d’anys anteriors.

L’entrega dels premis tindrà lloc el pròxim dia 15 de març, en un acte al saló de plens de la Paeria.

El Premi Mila està organitzat per l’ajuntament de Lleida i la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

tracking