SEGRE

INICIATIVES PROTESTA

Un lleidatà impulsa una campanya per enviar mitjons usats a Trump

En vol recollir mig miler entre la ciutadania per protestar contra les polítiques racistes i misògines del president dels EUA || Ahir ja n’havia rebut gairebé un centenar

Alguns dels mitjons recollits el primer dia de campanya.

Alguns dels mitjons recollits el primer dia de campanya.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La marca de roba Costalamel, impulsada pel lleidatà Ernest Costafreda, ha posat en marxa una campanya amb l’objectiu de recollir entre els ciutadans mig miler de mitjons usats per enviar-los a Donald Trump com a forma de protesta per les seues polítiques racistes i el seu atac constant a les dones i perquè sàpiga que la majoria de joves creuen que el seu mandat fa pudor.

“Aquell que tingui alguna cosa per dir-li al president dels EUA només ha de treure’s els mitjons que hagi portat posats després d’un dia a la feina o una sessió al gimnàs i enviar-nos-els (a la seu de la marca, al carrer Llull de Barcelona) adjuntant una nota mostrant la seua disconformitat”, explica Ernest Costafreda.

Ahir ja havien aconseguit rebre 86 mitjons, que enviaran a la Casa Blanca juntament amb els que recullin el proper mes. Els primers 300 participants tindran premi, ja que la marca de roba els reexpedirà uns mitjons nous de la col·lecció Don’t grow up it’s a TRUMP.

Ha creat un lloc web en el qual es pot consultar la mecànica de participació en la iniciativa

Per explicar a la ciutadania la campanya, el col·lectiu d’artistes que forma Costalamel han creat el lloc web es.costalamel.com/itsatrump, on es pot consultar el missatge i la mecànica de la protesta. “Molts creuen que el que fa Donald Trump no va amb ells perquè és el president d’un altre país, però ens afecta a tots perquè són drets fonamentals”, apunta Costafreda.

tracking