SEGRE

INICIATIVES EDUCACIÓ

Pares remodelen el pati d’una escola d’Agramunt

Jornada de treball amb professors del centre Macià Companys

Una de les accions va ser habilitar una taula i cadires amb troncs d’arbre.

Una de les accions va ser habilitar una taula i cadires amb troncs d’arbre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comunitat educativa de l’escola Macià Companys d’Agramunt treballa en la remodelació del pati del centre perquè es converteixi en un espai de diàleg i comunicació entre els alumnes i la naturalesa.

La directora del centre, Teresa Bohils, va explicar que “volem que el pati sigui un espai més vivencial i experimental”, així com “treure-li més rendiment, ja que ara només és utilitzat durant la mitja hora de l’esbarjo”.

Per aconseguir-ho, ahir al matí desenes de persones entre mestres, pares, mares, familiars i algun alumne, van participar en la primera jornada de treball de remodelació del pati, en la qual, entre altres accions, van pintar rodes que utilitzaven com a jardineres en les quals plantaran plantes aromàtiques, van construir una cuineta amb palets de fusta a la zona per als més petits, van habilitar una taula i cadires amb troncs d’arbre, van pintar jocs tradicionals al paviment i van habilitar una pista de futbol. Bohils va afegir que “utilitzem sobretot materials reciclats per donar un aire més natural al pati i poder remodelar l’espai amb el mínim cost possible”. L’acció ha estat proposada pels mateixos alumnes, a qui es va preguntar com els agradaria que fos el pati. Durant el curs està previst organitzar noves jornades de treball.

tracking