SEGRE

Aitona preveu superar les 4.000 visites als seus fruiters florits

Una vintena de persones han gaudit aquest divendres de les primeres rutes guiades

Fruiters florits aquesta setmana al Baix Segre.

Aitona preveu superar les 4.000 visites als seus fruiters floritsÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aitona confia superar, enguany, les xifres de visitants als camps de fruiters florits d’altres campanyes i superar les 4.000 visites. Com a novetat, aquesta campanya s'han incorporat tres noves rutes de turisme religiós, que se sumen a les sis ja existents, i s’ha creat un nou web per poder fer les inscripcions.

Els camps de presseguers i nectariners d'Aitona es troben aquests dies al punt àlgid de floració. Aquest divendres, diversos grups vinguts d'arreu de Catalunya han pogut gaudir d'aquest característic paisatge rosat amb les rutes guiades que organitza per cinquè any l'ajuntament en el marc del projecte Fruiturisme i que compta amb la col·laboració de voluntaris de la població per tal de fer front a l’elevat nombre de reserves d’enguany.

A les sis rutes existents, enguany s'hi han incorporat tres nous espais de turisme religiós. Es tracta de les llars de tres il·lustres aitonencs : la casa natal del Pare Palau, de Santa Teresa de Jesús Jornet i del beat Josep Camí.

Una altra novetat és el nou web corporatiu www.fruiturisme.cat a través del qual els interessats es poden inscriure per fer les diferents rutes. Rutes que avui han gaudit una vintena de persones vingudes de Tarragona, Barcelona, Vic i altres indrets del país.

tracking