SEGRE

DISCAPACITAT

Acudam posa en marxa a Mollerussa la nova residència

Destinada a gent gran de l’entitat

La residència es va inaugurar el maig de l’any passat, però va entrar en funcionament ahir.

La residència es va inaugurar el maig de l’any passat, però va entrar en funcionament ahir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació Acudam de Mollerussa d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual va posar ahir en funcionament la seua nova residència, destinada a usuaris de l’entitat que han anat envellint o a persones amb un alt grau de dependència. Compta amb una dotzena de places, distribuïdes en quatre habitacions dobles i quatre d’individuals, i l’equipament també disposa d’una sala d’activitats, una zona d’infermeria i fisioteràpia i cuina. El nou centre s’ha habilitat en una zona independent de la Llar Residència, que té una capacitat per a 48 persones.

La posada en marxa de la nova residència permetrà alliberar les places que actualment ocupen aquestes persones a la Llar Residència i deixar-les lliures per a nous usuaris amb menys necessitat d’ajuda. Per la seua part, el centre de dia també podrà beneficiar-se de les noves instal·lacions.

Gran part del cost de l’equipament ha estat a càrrec d’Acudam, però l’entitat també ha comptat amb aportacions de la Fundació ONCE, la Diputació de Lleida, la fundació privada Josep Anton Cerqueda i particulars.

tracking