SEGRE

JOVENTUT

'Supernanny' a domicili

Una empresa pionera a Lleida ofereix serveis socials de forma privada || La seua especialitat, famílies amb nens i adolescents amb problemes de conducta

Nina Capacete i Josefina Minguell, impulsores de CAMI.

Nina Capacete i Josefina Minguell, impulsores de CAMI.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nina Capacete i Josefina Minguell són una educadora social i una treballadora social lleidatanes que han fundat CAMI, una empresa pionera que ofereix serveis socials de forma privada. Treballen amb tota mena de públic, es desplacen al domicili dels clients si són requerides i la seua especialitat són les famílies amb nens i adolescents amb problemes de conducta, a l’estil dels programes Supernanny o Hermano mayor.

Entre les necessitats que han detectat en els seus primers tres mesos de treball, destaquen els casos d’agressions físiques i verbals de fills a pares. “Són casos extrems, però existeixen”, van afirmar.

També remarquen la falta de límits i la falta d’objectius d’adolescents que ni estudien ni treballen.

Xarrades en centres educatius contra el ‘bullying’ Promoure xarrades en col·legis i instituts per prevenir l’assetjament escolar és un altre dels objectius d’aquesta empresa lleidatana. “És importantíssima la sensibilització en aquest àmbit que ens afecta a tots”, van afirmar. La seua filosofia és el treball preventiu per evitar arribar a situacions extremes. En el cas dels adolescents sense estudis ni feina, els proposen un projecte, els marquen uns objectius i els acompanyen per aconseguir-los. Més informació a www.camiconducta.com.

tracking