SEGRE

CERTÀMENS NOVES TECNOLOGIES

Carreres de drons durant 48 hores seguides a Mollerussa

La segona Drone Party atreu 140 pilots || El pavelló firal acull la competició

Els pavellons firals acullen durant tot el cap de setmana les carreres de drons.

Els pavellons firals acullen durant tot el cap de setmana les carreres de drons.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns cent quaranta pilots competeixen durant tot el cap de setmana a la segona Mollerussa Drone Party, que acullen els pavellons firals de la capital del Pla d’Urgell. Es tracta de l’única competició d’aquestes característiques que es porta a terme durant quaranta-vuit hores seguides i que atreu participants de tot Catalunya, així com també de Múrcia, Mallorca, Tenerife, Sevilla, Bilbao o València.

El certamen compta, en concret, amb cinquanta inscrits més que en la primera edició. La zona de vol dels drons ocupa bona part del pavelló Pla d’Urgell i, com a novetat d’aquest any, també el del 125è Aniversari, una ampliació que s’ha portat a terme per donar un nou al·licient a la carrera. Així mateix, també s’han instal·lat diverses pantalles perquè el públic en general pugui veure les carreres de drons, així com els temps i les classificacions.

El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, va valorar positivament aquest certamen relacionat amb les noves tecnologies i l’origen del qual està vinculat a la Mollerussa Lan Party.

Segarra també va recordar que s’ha habilitat un espai per a tots aquells visitants que vulguin fer volar un dron. Així mateix, al pavelló Verd hi ha instal·lats una dotzena d’estands on diverses empreses venen accessoris i altres objectes relacionats amb el sector dels drons.

El punt àlgid d’aquesta Drone Party serà avui al matí, quan se celebrarà la gran final de la competició, en la qual participaran els trenta-dos millors pilots. En concret, es portaran a terme set mànegues amb quatre grups de vuit pilots cada un, fins a arribar a la carrera final, prevista a les 14.00 hores. La Drone Party està organitzada per Fira de Mollerussa, l’empresa Dronesdecarreras.com i l’Associació Lan Party de Mollerussa. El públic pot visitar aquest certamen, amb una entrada que té un preu de 2 euros.

Els pavellons firals acullen durant tot el cap de setmana les carreres de drons.

Els pavellons firals acullen durant tot el cap de setmana les carreres de drons.J.GÓMEZ

tracking