SEGRE

INTERNET

YouTube estrena el seu servei televisiu per subscripció YouTube TV

Al mercat nord-americà i ofereix contingut en directe o gravat de canals com ABC, CBS, FOX, NBC o ESPN

YouTube estrena el seu servei televisiu per subscripció YouTube TV

YouTube estrena el seu servei televisiu per subscripció YouTube TVEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma de vídeos a internet YouTube ha anunciat aquest dijous que ja està operatiu i disponible per al públic YouTube TV, un nou servei de televisió per "streaming" (emissió en línia) disponible a través d’una subscripció mensual.

Per mitjà d’un comunicat, la companyia tecnològica va revelar que des d’avui ja es podrà contractar YouTube TV en ciutats com Nova York, Los Angeles, San Francisco, Chicago o Filadèlfia i va informar que en el futur s’incorporaran altres mercats nord-americans.

Aquest nou servei tindrà un cost de 35 dòlars al mes per a un total de sis comptes i oferirà el contingut en directe o gravat de canals com ABC, CBS, FOX, NBC o ESPN.

Així mateix comptarà amb canals infantils com Disney Channel, de notícies com MSNBC o especialitzats en telerealitat com E!.

Telemundo, SyFy, National Geographic i FX figuren també al paquet bàsic, que ofereix en total 40 cadenes al marge de les emissores televisives locals.

En canvi, Showtime i Fox Soccer Plus podran afegir-se amb un càrrec addicional.

Amb aquest moviment estratègic, YouTube s’endinsa en la competició amb els serveis de televisió tradicionals per cable o satèl·lit així com amb l’oferta d’emissió en "streaming" de companyies com Netflix o Hulu.

A més dels programes que es puguin veure en directe com en una televisió tradicional, YouTube TV permet gravar els continguts que l’usuari desitgi, per gaudir-los quan vulgui, utilitzant una unitat d’emmagatzemament al núvol.

YouTube TV es pot utilitzar en pantalles de tot tipus, des de telèfons intel·ligents a televisions passant per tauletes i computadores.

YouTube forma part d’Alphabet, la matriu que engloba tots els negocis de Google.

tracking