SEGRE

meteorologia

La Setmana Santa es presenta amb ambient molt suau

No obstant, l’apropament d’un front fred pel nord farà augmentar els núvols i la probabilitat de ruixats al principi i al final de la setmana al nord

Mapa de previsió meteorològica.

La Setmana Santa es presenta amb ambient molt suauMeteocat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Meteorològic de Catalunya ha anunciat que la predicció per a la setmana vinent vindrà marcada pel reforçament de les altes pressions a tot el territori i, per tant, per l’augment de l’estabilitat. De tota manera, a l’inici i final de la setmana, és possible que l’apropament d’un parell de fronts pel nord faci augmentar els núvols i la probabilitat de ruixats sobretot a la meitat nord.

Aquest proper cap de setmana continuarà el predomini del cel serè en general. A partir de migdia, hi haurà creixement de nuvolades al Pirineu on són possibles alguns ruixats dispersos d’intensitat feble sobretot de cara diumenge. Les temperatures es mouran entre 15 i 20 ºC al Pirineu i entre 20 i 25 ºC a la resta del territori.

La previsió a mitjà termini indica que al llarg de la setmana que ve es reforçaran les altres pressions. En general, predominarà l’ambient assolellat amb el pas de bandes de núvols alts i mitjans. Tot i això, entre dilluns i dimarts la cua d’un front fred fregarà el nord del territori. Al Pirineu, Prepirineu i a la meitat est del territori hi haurà creixement de nuvolades amb la possibilitat de xàfecs d’intensitat feble en general. És possible que dissabte o diumenge es tornin a repetir aquestes precipitacions. Les temperatures no canviaran gaire la primera part de la setmana i baixaran una mica al final, tot i que es mantindrà l’ambient molt suau.

Més informació de la previsió meteorològica

tracking