SEGRE

INFÀNCIA

Lleure, esports i solidaritat s'uneixen en el desè Cucalòcum

Llits elàstics, tallers i cavallets fan les delícies dels més petits

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Cucalòcum Primavera va inaugurar aquest dilluns la desena edició amb disset propostes ludicoesportives que ompliran el pavelló 3 de Fira de Lleida fins a aquest dijous. L’espai està dirigit a nens d’entre 1 i 12 anys i s’ha plantejat com un lloc de diversió i lleure perquè els més petits passin les vacances escolars de Setmana Santa entre activitats físiques, esports –hoquei, tenis taula i bàsquet–, tallers de manualitats i atraccions. A la zona de la ludoteca, els nens poden jugar amb balancins i peces de Lego.

Així mateix, el saló aposta un any més per les accions solidàries, com és el cas de l’estand de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (Aecc), en el qual els pares poden col·laborar amb l’entitat mentre els nens desencadenen la seua imaginació participant en el concurs de dibuix Menjar bé és divertit, que té per objectiu conscienciar sobre la importància de seguir una dieta saludable.

El parc infantil, més petit que el que se celebra durant el Nadal, espera acabar aquesta edició superant els més de 9.000 visitants que hi van acudir l’any passat. L’entrada costa 2 euros per als adults i 3 per als nens, encara que si pertanyen al Club Banyetes hi entren gratis.

Nens i nenes juguen al parc de psicomotricitat del Cucalòcum de Primavera

Nens i nenes juguen al parc de psicomotricitat del Cucalòcum de PrimaveraItmar Fabregat

tracking