SEGRE

TRADICIONS

Una "Hermandad" actuarà contra una natzarena que va besar una altra noia en una processó

La Hermandad del Descendimiento de Còrdova

Una

Una "Hermandad" actuarà contra una natzarena que va besar una altra noia en una processóEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Hermandad del Descendimiento de Còrdova prendrà mesures disciplinàries contra una natzarena que va ser expulsada del seguici durant l’Estació de Penitència de Divendres passat Sant després de ser fotografiada mentre es besava amb una altra noia.

En un comunicat, la germandat cordovesa ha confirmat que la natzarena va ser expulsada del seguici processional "per mantenir i persistir en una actitud irrespectuosa i maleducada amb actes tals com realitzar-se 'selfies', parlar amb el telèfon mòbil i fins i tot besar-se vestint l’hàbit".

"Una actitud que va totalment en contra de les regles de la Hermandad, del seu règim intern i amb l’esperit de serietat i maneres que requereix la realització de l’Estació de Penitència," afegeix la germandat en el comunicat.

Per això, segons indiquen, independentment de la seua expulsió de l’Estació de Penitència Divendres passat Sant, la Hermandad "prendrà mesures disciplinàries contra aquesta germana natzarena", i demana "disculpes a qui s’hagi pogut ofendre", ja que el participar en aquesta marxa processional "suposa acceptar una sèrie de normes de saber estar d’obligat compliment".

"Aquest succés lamentable, no ve a entelar les bones maneres i serietat de la resta de germans que van integrar el seguici i que van realitzar la seua Estació de Penitència amb la serietat i maneres que això requereix", conclou la nota de la Hermandad.

tracking