SEGRE

ESDEVENIMENTS GASTRONOMIA

'Food trucks' als Camps Elisis tot el cap de setmana

Aquest any el festival Rumm gira entorn de la Diada de Sant Jordi || Propostes que van des de la cuina asiàtica fins a la brasilera

‘Food trucks’ al festival gastronòmic Rumm als Camps Elisis.

‘Food trucks’ al festival gastronòmic Rumm als Camps Elisis.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival gastronòmic Rumm, organitzat per Idea de Patata, va obrir ahir les portes als Camps Elisis en la que és la quarta edició, que es podrà visitar fins demà. El cantant Er Taqueta va amenitzar la presentació amb actuacions de rumba i una zona infantil amb unflables que estarà disponible durant totes les jornades. Aquest any compten amb 28 food trucks o menjar sobre rodes provinents de diferents punts com Andalusia, Madrid, València o Barcelona, que atansen a la ciutat una gran varietat de propostes gastronòmiques. El director del Rumm, Marc Tarrés, va explicar que “els assistents tindran l’oportunitat de tastar diferents plats, com per exemple hamburgueses, varietats de pasta, cuina asiàtica, mexicana i brasilera, entre molts altres”. De cara a aquesta edició han canviat el 50 per cent de les caravanes per garantir noves opcions culinàries respecte a edicions anteriors.

Enguany el Rumm compta amb una iniciativa de Coca-Cola que ha escollit el festival lleidatà per iniciar la seua nova campanya i regalar refrescos de la marca a tots els que s’atansin al seu estand. Com a novetat i coincidint amb la Diada de Sant Jordi, la mostra girarà entorn d’aquesta data: els food trucks prepararan plats específics de Sant Jordi i demà, durant el Gran Vermut de Sant Jordi, hi ha previstes activitats relacionades amb aquesta festivitat. També comptarà amb activitats per a totes les edats com per exemple espectacles de ball infantil, atraccions infantils, classes de ball de saló, a càrrec de l’escola Factoria D de Lleida, i actuacions musicals de rock.

Aquesta quarta edició s’omple de camions de menjar provinents de Barcelona, Madrid, València i Andalusia

Aprofitant el bon temps que es preveu per a aquest cap de setmana, s’espera que el nombre d’assistents superi els 20.000 d’edicions anteriors.

tracking