SEGRE

ATZAR

Catalunya celebra avui la seua primera Grossa de Sant Jordi

El sorteig, avui a Blanes a les 12.15 hores

Un bar del carrer Democràcia va vendre ahir els últims cupons.

Un bar del carrer Democràcia va vendre ahir els últims cupons.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Catalunya estrena avui un nou joc d’atzar, el sorteig de la Grossa de Sant Jordi, que comptarà amb 350.580 bitllets premiats. Per a això s’han posat a la venda un total de 80.000 números (amb 30 participacions de cada un) i es repartiran cinc grans premis (un primer de 100.000 euros per bitllet; un segon de 32.500; un tercer de 15.000; un quart de 5.000, i un cinquè de 2.500), a banda de diferents terminacions.

Per primera vegada, el sorteig es farà fora de Barcelona i s’ha escollit Blanes per apadrinar l’acte, localitat que va repartir el primer premi de la Grossa de Cap d’Any el 2016. El sorteig se celebrarà avui, a les 12.15 hores (just el dia en el qual Loteria de Catalunya celebra el seu trentè aniversari), i els dècims podran comprar-se fins a una hora abans, per la qual cosa al tancament d’aquesta edició es desconeixien dades sobre el nivell de vendes.

Tres persones del públic, escollides a l’atzar, seran les mans innocents encarregades de prémer el botó per extreure el tercer, el quart i el cinquè premis. Els padrins del segon i del primer seran, respectivament, Edgar Gómez, cantant de l’anunci publicitari de la Grossa de Sant Jordi, i Ricard Borrell, propietari de l’estanc de Blanes. Els premis es podran cobrar fins al 26 de juliol a qualsevol oficina de CaixaBank o a la seu de Loteria de Catalunya. Els números que s’hagin adquirit per internet es cobraran automàticament en el compte corrent del comprador. Els premis de fins a 120 euros també es pagaran en els punts de venda habituals.

tracking