SEGRE

El nen de l'anunci 'Hola, sóc Edu, Feliç Nadal!' crea una app contra els deutes

L’aplicació permet fer tràmits per acollir-se a la Llei de la Segona Oportunitat a través del mòbil i cancel·lar deutes que no es poden pagar

Enrique Espinosa amb l'equip de Repara tu Deuda.

El nen de l'anunci 'Hola, sóc Edu, Feliç Nadal!' crea una app contra els deutes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El que fos el nen de l’anunci de l’“Hola, sóc Edu, Feliç Nadal!”, Enrique Espinosa, ha sortit de l’anonimat després de més de 20 anys de l’èxit de l’anunci d’Airtel que va protagonitzar el 1997. Acaba de llançar una ‘app’ revolucionària per a Repara Tu Deuda, la primera companyia que aplica la coneguda com la Llei de la Segona Oportunitat a Espanya que permet cancel·lar els deutes i començar de nou les persones que es troben en situació de bloqueig econòmic per no tornar els préstecs sol·licitats i patir un sobre endeutament.

Enrique Espinosa ha desenvolupat l’‘app’ per a Repara Tu Deuda a través de la consultora tecnològica Agencia Ninjas. L’aplicació disposa d’una tecnologia que possibilita a la firma reparadora l’absorció de tot el volum de persones que tinguin voluntat d’acollir-se a la llei i cancel·lar els seus deutes a Espanya. El nombre de persones que sol·licitaran l’empara d’aquesta normativa durant aquest any està xifrat en uns 10.000 casos dels prop de 5.000.000 de persones que podrien acollir-se a aquesta llei i que molts no el realitzen bàsicament per desconeixement de la mateixa.

L’‘app’ gratuïta creada per a Repara Tu Deuda facilita la tramitació d’acollida a la Llei de la Segona Oportunitat a través del mòbil i permet controlar a temps real l’estat del procés de cada client de les més de 30 oficines que Repara Tu Deuda té a Espanya. Tal com comenta el desenvolupador de la solució, “gràcies a aquesta eina, moltes persones podran canviar les seues vides en facilitar-los un accés el procediment que els permet exonerar-se dels deutes contrets”.

Repara tu Deuda, amb seu a Sabadell (Barcelona), compta amb centres franquiciats a Tarragona, Granollers, Cantàbria, Madrid, Jerez de la Frontera, Saragossa, Albacete, Bilbao, Gijón, Barcelona, Sevilla, Cadis, Huelva, Las Palmas de Gran Canària i Terrassa. El seu objectiu és operar a tot Espanya mitjançant franquícies. La cadena ofereix assessorament inicial gratuït i un estudi financer sense cost per als seus clients.

tracking