SEGRE

ACTIVITATS CERTAMEN

Dia gran a Alcoletge del Buuuf! amb una vintena d’actuacions de pallassos

Milers de visitants passen per la localitat

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’escalfar motors amb la primera jornada de divendres, la sisena edició del festival Buuuf! d’Alcoletge va viure ahir el seu dia gran amb una vintena d’actuacions de pallassos i bufons, la meitat de les programades en els tres dies de certamen.

El Negro y el Flaco, Totó el Payaso, Circ Xic, Chocochurry, Mabsutins, David Soria, Professor Karoli, Titánicas Company, Arritmados o Joan Estrader van ser alguns dels artistes i companyies protagonistes dels diferents espais disposats pels carrers i places d’aquesta localitat del Segrià.

Uns espais que es van omplir amb milers de visitants, grans i petits, que es van divertir amb les actuacions, totes pensades per fer riure el públic present. A més, els assistents també van poder fer un tomb pel mercat instal·lat per a l’ocasió, participar en els tallers formatius o jugar amb els jocs instal·lats per l’organització del certamen.

Buuuf! posarà avui el punt final a aquesta sisena edició i ho farà amb una nova jornada d’actuacions. Una de les cares més conegudes del cartell serà, sens dubte, la mediàtica de Pepe Viyuela, que oferirà el seu espectacle Encerrona a l’espai del Carrer Nou, a les 11.00 i a les 12.45 hores.

Aquest mateix lloc serà l’escenari de la clausura del festival de pallassos, ja que hi tindrà lloc, poc abans de les sis, l’entrega de premis del concurs de fotografia, que donarà pas a l’última actuació, Al fin y al cabo, d’El Gran Rufus.

Llavors, la maquinària de la pròxima edició es posarà en marxa amb la idea al cap d’ampliar-lo, amb més dies o més espais, per poder donar cabuda a l’elevada demanda de companyies i artistes que volen ser-hi presents.

Una de les actuacions que van tenir lloc ahir al matí a Alcoletge.

Una de les actuacions que van tenir lloc ahir al matí a Alcoletge.ITMAR FABREGAT

tracking