SEGRE

M-Clan, Muchachito, Marc Marzenit i Gavaldà, estrelles de la Festa Major

La Paeria recupera el pressupost del 2015, que ascendeix fins els 450.000 euros, i hi haurà segon escenari als Camps Elisis

M-Clan, Muchachito, Marc Marzenit i Lluís Gavaldà, estrelles musicals de la Festa Major de Lleida

M-Clan, Muchachito, Marc Marzenit i Lluís Gavaldà, estrelles musicals de la Festa Major de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa Major de Lleida, que se celebra del 9 al 14 de maig, tindrà nombroses figures de reclam a la seua programació musical. Entre elles, Muchachito, El Último Tributo (dimecres 10), Mesclat, Búhos (divendres 12), Trau i Galvaldà, M-Clan i Marc Marzenit (dissabte).

Durant l’acte de presentació de la festa, també s’ha anunciat que les celebracions recuperen el 28% de pressupost que van perdre l’any passat i compten amb 450.000 euros. Es destinaran a ampliar el nombre de activitats i a tornar a posar en marxa l’escenari de la Glorieta. Així, els concerts comptaran amb aquest espai, més el central dels Camps Elisis, el pavelló 3 i l’instal·lat al Camí de Picos.

En total, el programa consta de 50 concerts i actuacions que es faran per diferents espais de la ciutat. Hi actuaran 12 grups musicals lleidatans.

Pel que fa al pregoner, enguany serà el periodista d'Isona Lluís Caelles.

No faltaran els espectacles tradicionals ni les barres de les cases regionals i les entitats. Entre aquestes, la de la Sirollada, que ha proposat a més un espai amb barra a la plaça Blas Infante per a fer una programa paral·lel al de l’ajuntament. Seguretat Ciutadana, però, per motius de organització, no ha acceptat la seua iniciativa. En aquest sentit, una desena de membres de la Sirollada ha fet acte de presència aquest dimarts a la presentació del programa d’actes de la festa major per saber si es compta amb les seves propostes i de quina manera.

PODEU CONSULTAR LA PROGRAMACIÓ DE LA FESTA MAJOR EN AQUEST ENLLAÇ

cartell festa

M-Clan, Muchachito, Marc Marzenit i Lluís Gavaldà, estrelles musicals de la Festa Major de Lleida

tracking