SEGRE

Les escoles bressol municipals de Lleida col·laboren amb el Banc dels Aliments

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els infants de l’Escola Bressol Municipal Parc de Gardeny han participat aquest dimecres en la recollida de productes higiènics i alimentaris per al projecte solidari del Banc dels Aliments de Lleida. Les famílies de les diferents escoles bressol col·laboren cada any en aquesta iniciativa, amb la donació de productes alimentaris i higiènics que es destinaran a la infància més vulnerable de la ciutat.

La tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, ha visitat el centre acompanyada del president del Banc d’Aliments de Lleida, Josep Ramon Saura. La regidora ha destacat la tasca educativa de les Escoles Bressol Municipals i el treball basat en el valor de la solidaritat.

Per la seva part, Saura ha remarcat la iniciativa com un projecte per invertir en valors de futur per a la infància i per mostrar una ciutat més solidària.

Amb l’impuls d’aquesta iniciativa, el conjunt d’escoles bressol de la ciutat actuen com a punts de recollida i conviden a fomentar el valor de la solidaritat a les diferents comunitats educatives, alhora que ofereixen als infants un model de participació a través de diverses activitats.

Una classe de l'Escola Bressol Parc de Gardeny aquest dimecres.

Les escoles bressol municipals col·laboren amb el Banc dels AlimentsLleonard Delshams

tracking