SEGRE

TECNOLOGIA GUARDONS

Premi al millor blog de cuina per a una lleidatana

Anna Terés, en el moment que va recollir el premi.

Anna Terés, en el moment que va recollir el premi.JORGE PARÍS/20MINUTOS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Anna Terés, cuinera i bloguera originària de Castelló de Farfanya i autora del blog gastronòmic Anna Recetas Fáciles, va ser distingida dijous passat a Madrid amb el Premi al Millor Blog Gastronòmic en l’XI edició dels premis 20Blogs, que organitza el diari 20minutos. El concurs buscava el millor blog d’un total de vint categories i de més de 8.300 blogs inscrits.

En un gal·la que va tenir lloc a CaixaForum Madrid, el blog premiat com a Millor Blog de l’Any va ser Amigos Ingleses, blog en el qual una espanyola i el seu nòvio britànic imparteixen lliçons d’anglès. Així mateix, es va fer entrega dels vint guardons temàtics en cadascuna de les categories proposades, i el premi del públic, que la votació popular dels lectors va atorgar a Sé que puedo volar, espai dedicat al món del bàsquet.

En concret, a la categoria d’Actualitat va resultar guanyador Democresía; en la de Blogosfera, Pequefelicidad; en Cine i Televisió, Moobys; Cultura i Tendències, Le Miau Noir; Esports, Rincón Olímpico; Economia i Negocis, GesTron; en la d’Humor, Los 40 son los nuevos 30, i en Innovació, Ciencia de Sofá, entre d’altres.Anna Recetas Fáciles va aconseguir el premi al Millor Blog Gastronòmic. La lleidatana va valorar el premi molt positivament i va recollir l’estatueta de mans de Pablo Juantegui, president de Telepizza. Anna Recetas Fáciles és un blog de cuina tradicional que ja compta amb més de 2,5 milions de seguidors a Facebook. La impulsora va explicar que va començar en el món dels blogs després de quedar-se a l’atur. “Vaig veure que hi havia una possibilitat de negoci i vaig decidir provar sort”, va dir.

tracking